Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: گزارش‌های محدودی از فروش کتاب‌های درسی در بازار آزاد داریم و نشان می‌دهد برخی مسئولان توزیع کتاب‌های درسی تخلف کرده‌اند که بازرسی آموزش‌وپرورش مسئله را پیگیری می‌کند. ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام علی ذوعلم در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره نرسیدن کتاب‌های درسی به دست دانش‌آموزان با گذشت سه هفته از آغاز سال تحصیلی اظهار‌کرد: از بهمن سال گذشته فرایند ثبت‌ سفارش در سامانه سفارش و فروش کتاب‌های درسی را به استان‌ها ابلاغ کردیم و امسال 142 میلیون جلد کتاب درسی از طریق ادارات کل استان‌ها و مناطق توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه دوم از طریق ثبت در سامانه کتاب‌های درسی قابل دریافت است و به همه استان‌ها به تعدادی که در سامانه سفارش کتاب‌های درسی، ثبت‌نام کرده بودند و حتی بیش از آن کتاب ارسال شده است و هیچ کمبودی در توزیع کتاب‌ها نداریم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت:‌ مشکلاتی که در برخی مدارس وجود دارد و سال‌های قبل هم مشاهده می‌شد ناشی از تأخیر ثبت‌نام دانش‌آموزان در سامانه سفارش کتاب‌های درسی است و گاهی ممکن است دانش‌آموزان از شهری به شهر دیگر منتقل شده باشند از سوی دیگر دانش‌آموزان در پایان پایه نهم انتخاب رشته را انجام می‌دهند که برای برخی این کار با تأخیر انجام شده است بنابراین ثبت سفارش کتاب‌های درسی را دیرتر انجام داده‌اند اما آنها نیز کتاب درسی خود را براساس ثبت در سامانه دریافت خواهند کرد.

مدیران مدارس برای تهیه کتاب‌های درسی به کجا مراجعه کنند؟

وی در پاسخ به این پرسش که "مدیران مدارس می‌گویند، دانش‌آموزان در سامانه سفارش کتاب‌های درسی ثبت‌نام و پول را واریز کرده‌اند اما با گذشت سه هفته از مهر هنوز کتاب درسی به آنها نرسیده است، چرخه توزیع چه اشکالی دارد که این اتفاق افتاده است؟" عنوان‌کرد:‌ قبل از اول مهر ستادی فعال شد و در جلسه با مدیران کل استان‌ها توضیح دادم که آنها باید فرایند توزیع کتاب‌های درسی را پیگیری و نظارت کنند، مدیران مدارس نیز باید به کارشناسی که در مناطق مسئول پگیری و نظارت بر توزیع کتاب‌های درسی است مراجعه کنند و براساس راهنمایی‌ها ثبت سفارش را انجام دهند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در پاسخ به این پرسش "افرادی که دانش‌آموز نیستند و مثلاً برای کنکور کتاب‌های درسی را نیاز دارند، چگونه باید سفارش دهند؟" افزود:‌ در سامانه ثبت سفارش امکان سفارش تک جلدی وجود دارد و هر فردی مراجعه کند می تواند کتاب‌های درسی را دریافت کند از جهت تعداد کتاب و تجدید چاپ کتاب‌هایی که متقاضی بیشتری دارند مشکلی نداریم و به کمک مسئولان کاغذ تأمین شده است و شرکت های چاپ و نشر کاملاً آماده هستند بنابراین هیچ کدام از متقاضیان براساس ثبت در سامانه بدون کتاب نمی مانند.

تخلفات برخی مسئولان توزیع کتاب‌های درسی

ذوعلم درباره این موضوع "برخی می‌گویند کتاب‌ها در بازار سیاه به شکل آزاد با قیمت بالا در حال فروش است" افزود:  متاسفانه ما هم گزارش‌های معدودی داریم و نشان می‌دهد برخی مسئولان توزیع کتاب‌های درسی احتمالاً تخلف کرده‌اند، بازرسی وزارت آموزش‌وپرورش، مسئله را بررسی کرده و با متخلفان برخورد می‌کند،کتاب درسی حق دانش‌آموزان است و نباید از انبار مناطق به بازار آزاد و کتاب فروشی‌ها منتقل شود البته موارد معدود است  و یک مورد هم باشد با آن برخورد می‌کنیم چرا که  کتاب دانش‌آموز باید تأمین شود و او متضرر نشود.

کتاب‌های درسی در بازار سیاه هم نیست/ توزیع مشکل داشتمعلمان از دومین هفته مهر و دانش‌آموزان بدون کتاب‌ می‌گویندتوزیع کتاب‌های درسی مشکل ندارد/دانش‌آموزان سفارش نداده‌اندواکنش یک مقام وزارت آموزش و پرورش به بحران کتاب‌ در ‌استان‌ها‌ / 300 بسته ‌بیشتر از ‌نیاز تحویل ‌‌شد

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان علی ذوعلم كتاب هاي درسي

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان كتاب هاي درسي دانش آموزان كتاب هاي درسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ششمین جشنواره فرهیختگان جوان  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از کودکستان تا دکتری در امر تعلیم و تربیت نقش جدی دارد و به عنوان یک کنشگر متفکر عالم می‌خواهد در این صحنه حاضر است.

توجه به دانش‌آموز امری اساسی است

وی افزود: توجه به دانش‌آموز برای کشوری که می‌خواهد پژوهشگران نخبه داشته باشد، امری ضروری و اساسی است. در همه اسناد کشورهای مختلف می‌بینیم که پژوهش برای اینکه در وجود دانش‌آموزان نهادینه شود، بایستی از مدرسه شروع شود.

آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است

دکتر طهرانچی با بیان اینکه آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است، ادامه داد: لذا این امر باید به آموزش عمیق، کاربردی و فایده‌محور تبدیل شود. اگر همچنین رخدادهایی نباشند، بلاشک شرایط عرصه بروز و ظهور یادگیری عمیق فراهم نمی‌شود.

جشنواره فرهیختگان جوان؛ بزرگترین رویداد کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: جشنواره فرهیختگان جوان به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حال حاضر در مجموعه مدارس بعد از فرهیختگان برای سطح ربوکاپ این مجموعه را صرفا برای دانش‌آموزان برگزار کردیم و این دانش‌آموزان در این جشنواره در نقش معلمان حاضر می‌شوند.

وی گفت: باید در خصوص اجرای جشنواره‌های این‌چنینی حرکت جدی‌ای داشته باشیم و در کشور برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل شوند.

دانشجو خوب از پرورش دانش‌آموزان حاصل می‌شود

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تقریبا ۷۵۰ تیم شرکت‌ کردند، اظهار کرد: نسبت به سال‌های قبل پیشرفت خوبی کردیم، زیرا بیماری همه گیر کرونا افت شدیدی در برگزاری مسابقات ایجاد کرد. حضور دانشگاه‌های کشور به‌صورت جدی در این عرصه‌ها و رخدادهای این چنینی مهم تلقی می‌شود، چراکه دانشجوی خوب از پرورش دانش‌آموزان خوب و مستعد حاصل می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از سراسر ایران ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت‌کننده در این رخداد دانش‌آموزی حضور دارند، تصریح کرد: شور و نشاط حاصل از دانش‌آموزان بسیار لذت‌بخش است و از همه دانش‌آموزان خوب سرزمین دعوت می‌کنیم تا سال آینده با رخداد بزرگ‌تری میزبانی کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد برای تقویت مهارت‌محوری، ادامه داد: بالاتر از مهارت‌محوری افزایش قدرت توانایی دانش‌آموزان همزمان با دانایی آن‌هاست.

دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت بزرگی دارند

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان نسبت به دانایی غفلت‌های بزرگی دارند، ابراز کرد: مهارت تنها کافی نیست و بایستی دانایی و توانایی دانش‌آموزان، روحیه دانستن و پرسش برای توانستن و دانستن را تقویت کنیم؛ لذا دانشگاه آزاد یک برنامه مدون و مشخص با محور مدیریت عالمانه مدارس دارد.

طهرانچی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی در حال شکل‌گیری است و عهده‌دار مدارس سمای دانشگاه شده‌اند که ۸۵۰ مدرسه است. درصدد هستیم مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را نشان دهیم.

به گزارش آنا، ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان در راستای ایجاد شور و نشاط علمی در میان دانش‌آموزان و استعدادیابی و ظهور خلاقیت دانش آموزان با هدف گسترش فرهنگ و تحقیق و پژوهش و رشد مهارت‌های علمی، فناورانه و مهارتی دانش‌آموزان ایران اسلامی امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد و تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان سما
  • رونمایی از ۸ کتاب کودک نوشته دانش‌آموزان دبستان دخترانه سمای عالیشهر